Alkoholové výrobky prodáváme pouze osobám starším osmnácti let.
Prohlašuji, že je mi 18 a více let.

Vína

Bubliny.eu

Zákaznický účet

Krásné vánoce

Děkujeme Vám za důvěru a přízeň v roce 2021. Přejeme Vám klidné prožití vánočních svátků a spokojeně probublaný rok 2022

EET info

Provozovatel e-shopu bubliny.eu provádí
elektronickou  evidenci tržeb v běžném režimu.

OSOBNÍ ODBĚR

Po předchozí domluvě si můžete Vámi zakoupené zboží vyzvednout osobně na adrese našeho výdejního místa:

Vodičkova 791/41
pasáž SVĚTOZOR
110 00 Praha 1

kontaktní telefon: 602 457 218

ICE IMPÉRIAL PARTY

Tuhle párty si nemůžete nechat ujít .-)

Hennessy Edition Particuliere

Značka Hennessy ovládá nejpozoruhodnější a zároveň nejvýznamnější zásobu eaux-de-vie na světě, tzv. Hennessy Reserve. Všechny z nich zrají v chráněném prostředí, ty nejcennější i déle než 100 let. Nyní se představují v ultra limitované edici Hennessy Edition Particuliere.
Unikátní skvost září v karafě z křišťálu Baccarat, ručně zapečetěné metodou baudruchage od značky Guerlain a převázané zlatou nití. Pro celosvětový trh bylo vyrobeno pouhých třicet karaf s vzácnou tekutinou. První z nich byla představena u příležitosti aukce La Part des Anges v roce 2013. Tento klenot a zcela výjimečný sběratelský kousek je v prodeji i v České republice, a to v jediném exempláři.

Moët & Chandon N.I.R

Moët & Chandon  N.I.R (Nectar Impérial Rose), novinka kterou jste do teď mohli vidět jen v pár vybraných klubech po světě. 

V chuti je neuvěřitelně hladké a intenzivní, je dokonale suché, zvláště pak k vzhledem k relativně vysoké dávce cukru (30 g / l). Moët & Chandon N.I.R. Nectar Impérial Rosé Dry je vyrobeno z odrůd Pinot Noir (45-55%), Pinot Meunier (35-45%) a Chardonnay (5-10%). Charakter tohoto šampaňského je svěží a ovocný. Užijte si ho můžete čisté nebo na ledu.
Zvláště v noci Moët & Chandon N.I.R. bude přitahovat vaše pohledy - díky tlačítku na dně láhve třpytivě rozsvítíte každou párty!

Moët & Chandon Rosé Unfurl

Moët Chandon Rosé je tvořen ze tří základních odrůd: Pinot Noir, Pinot Meunier a Chardonnay.

Moët & Chandon Rosé Unfurl the Tie v elegantním izotermickém dárkovém balení, které udrží láhev vychlazenou na správnou teplotu až 2 hodiny.

Veuve Clicquot Rich 75cl.

Novinka z dílny Veuve Clicquot, šampaňské speciálně vytvořené k míchání koktejlů!

Hennessy H250 40% Giftbox 1 lt

Při příležitosti 250. výročí stvořilo Hennessy nový koňak. Ta nejlepší eau-de-vie. Jen 250 sudů, po 250 litrech, bylo uloženo v sklepích na brehu řeky Charente, aby umožnilo světu společně oslavit toto krásné vyročí domu Hennessy. Jedinečná šance, výjimečná chuť za super cenu.

Moët & Chandon Brut Impérial So Bubbly Bath Jeroboam 300cl

Milujete design? Milujete čisté linie? Milujete šampaňské a ještě ke všemu jste hraví? .... Ano? Pak přesně pro Vás je určena novinka v našem e-shopu

Moët & Chandon Brut Impérial So Bubbly Bath Jeroboam 300cl.

Pokud už teď víte, co by jste s ním dělali, opravdu neváhejte. Jedná se o limitovanou edici a těch pár kousků co máme bude pryč než dopijete sklenku :-)

Krug Grande Cuvee - Trilogy

Jako jedni z mála v České republice Vám nabízíme originální dřevěný box obsahující 6 láhví Krug Grande Cuvée vynikajících ročníků 2003, 2004, 2005, které vykazují fantastický potenciál zrání. Jedná se o limitovanou edici, které bylo vyrobeno pouze omezené množství a proto s nákupem tohoto skvostu neotálejte :)

 

BOROLI - Piemonte Italy

Český trh s vínem se nově rozrůstá o italskou značku BOROLI. Od 11.09.2014 máte možnost se s těmito víny seznámit prostřednictvím našeho e-shopu.  Více info najdete na našem facebooku.

Clicquot Envelope

V roce 2014 se značka Veuve Clicquot vydává na svou vlastní novou cestu s limitovanou edicí Clicquot Mail. Kolekce prémiových produktů oslavuje způsob, jakým se šampaňské s proslulou žlutou vinětou od pradávna dostává k miliónům svých fanoušků z celého světa. Limitovaná edice je ztělesněním stylu Veuve Clicquot – počínaje atraktivním balením, které se stane vyhledávaným sběratelským kouskem až po designové detaily v duchu posledních trendů.

Veuve Clicquot nyní vzdává hold tomuto propojení prostřednictvím limitované edice Clicquot Mail

Víte, že se na naše území první šampaňské značky Veuve Clicquot dostalo již v druhé polovině 18. století. V březnu 1777 bylo panu Bertoni v Praze doručeno 20 láhví šampaňského? Další dodávky do Čech následují na jaře téhož roku. V roce 1803 společnost poprvé dodává šampaňské do Opavy, Brna a Olomouce a o rok později i do Plzně.

Bubliny.eu Vám z edice Clicquot mail přináší produkt Clicquot Envelope. 

Má podobu kloubové skládací obálky vyvedené v ikonické žluti tohoto šampaňského domu. Vyniká věrnými detaily a nese všechny charakteristické znaky včetně pečeti Veuve Clicquot Ponsardin ve formě poštovního razítka. Pouzdro ukrývá zlatý hřeb, 75cl šampaňské Veuve Clicquot Yellow Label Brut. 

Sezóna růžových vín začíná

Květen je měsícem lásky a v posledních letech i měsícem růžového vína. Oslavte máj se skleničkou příjemně chlazeného rosé.
Preferujeme Rosé a proto jsme pro Vás na celý Květen připravili akci při které si můžete koupit vynikající champagne Veuve Clicquot Rosé se slevou 5%. Stačí, když u své objednávky uvedete heslo "Rosé". 

Veuve Clicquot Rosé Cave Privée 1989

K 25. výročí Sametové revoluce pro Vás společnost Moët & Hennessy připravila skutečný skvost. Je jím Veuve Clicquot Rosé Cave Privée 1989.
Jedinečná příležitost jak si připomenout tento výjimečný rok.
Cave Privée je velmi limitovaná řada šampaňských Veuve Clicquot z těch nejvzácnějších ročníků. Do ČR dorazilo jen pár desítek lahví a proto s jejím nákupem rozhodně nečekejte.

Novinka v sortimentu Veuve Clicquot.

Veuve Clicquot přichází s dárkovým balením Veuve Clicquot Yellow Label připomínajícím poštovní zásilku. 

Hennessy představuje novou láhev ve speciální limitované edici Very Special OS GEMEOS

video zde: http://www.youtube.com/watch?v=0fxuXiURUaE&feature=youtu.be

Veuve Clicqout Suitcase

Veuve Clicquot Suitcase. Každý obdarovaný jistě ocení nejen kvalitu nápoje, ale i originální balení, které udrží víno v odpovídající teplotě po dobu 2 hodin.

Oslavte sv. Valentýna s bublinami

Oslavte svátek zamilovaných s námi:-) Na zboží objednané v období 04 - 14.02.2014 jsme pro Vás připravili slevu 10%

Tak neváhejte s objednávkami a mějte na paměti, že .....  "preferujeme roséééé" :-) 

Náš TIP kde oslavit sv. Valentýna !!!

Ještě nevíte kam vezmete svého miláčka na romantickou večeři? Pak doporučujeme vynikající Valentýnské menu v restauraci Marina Kolín, které pro Vás připravil šéfkuchař a finalista soutěže MASTER CHEF pan Václav Říha. Více info najdete na www.marina-kolin.cz 

Můžete využít i akci, kterou tato restaurace pořádá ve spolupráci s Veuve Clicquot Champagne a získat pro svou milou či milého originální Valentýnské přání.
 
.....Vy ještě čekáte? :-) 
 
 

"Singrovné"

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že jsme byli nuceni v důsledku intervence ČNB  u některých položek zohlednit nárůst cen vín a dalších produktů pořizovaných v eurech. Týká se to zejména nákupu jednotlivých lahví. Při větším odběru se Vám samozřejmě budeme snažit toto "Singrovné" nahradit poskytnutím množstevní slevy. Děkujeme za pochopení. Bubliny.eu 

Dom Pérignon 2004

Jako jedni z prvních si Vám dovolujeme nabídnout champagne Dom Perignon Blanc ročníku 2004. Je to šampaňské, které oplývá hedvábnou strukturou a jemnými bublinkami s aroma cintrónové kůry, mandlí a grepu.